man kan inte bromsa sig ur en uppförs backe..

Alla inlägg under mars 2008

Av Anna-Karin Pettersson - 5 mars 2008 15:03


Jaa jag har fått ett jobb..nu är de klart.. och jag är superglad..de ska bli så skönt att få en riktig inkomst framförallt veta hur mycket man får..=) 1a April börjar ja..så denna vecka tog jag sportlov..kände att jag hade råd att avvara mina stämplingsdagar nu..jag ska sluta stämpla oxå..de här kommer bli ovant..


Vaknade i morse och de var strålande sol..gud vad härligt tänkte jag,men solen lurades idag..de blev ju mulet innan jag hann ut men de var skönt med en promenix ändå..imorn kommer mina kusiner, då är de slut på friden men de ska bli väldigt kul..vi ska åka skidor, och sen måste jag såklart ta med dom på badhuset.. jag som fått årskort av min chef..Stort tack! kunde inte bli bättre..sen får vi se vad vi hittar på..tyvär så är de vädret som styr mycket oxå men jag har beställt sol iaf..


Vad frusen jag blev nu..måste lägga mig under filten en stund tror jag..jag som har sportlov..thihih!!!=)


/superglad



Av Anna-Karin Pettersson - 3 mars 2008 20:53


idag har jag varit i stan och hälsat på farbror doktorn..han var snäll denna gång..jag hör ganska bra och gör jag som jag har blivit tillsagd så ska allt bli bra till slut..=)


Sen blev de såklart lite shopping..men jag måste bara säga att fy fa... vad tråkig stad att shoppa i..tacka vetja Sundsvall..de har inte hänt mycket nytt i stan dom senaste åren...de jag shoppa var...


- ett par nya skor (puma) jätte fina och sköna

- 2 par linnen

- en tunika/tröja

-ögonskugga på make up store

-nya jobb byxor


imorn väntar ett långt arbetspass...jag som skulle ha sportlov denna vecka..sen ska jag börja jobba på riktigt..(ovant) men de ska bli skoj!


/tjingepling



Av Anna-Karin Pettersson - 2 mars 2008 17:12


kortfattat blir de idag...har inte ork el fantasi att skriva..fredan jobbade jag iaf..kom hem och var helt slut..har jobbat hårt denna vecka och de kommer efter som de känns..


Lördag hade jag beslutsångest om jag skulle gå ut el inte men jag är ju inte den som brukar stanna hemma när de händer nåt skoj..så jag gick ut..bjöd Stina på mat på berget..jätte gott blev de.. el vad tycker du Stina? åkte till Ruben på fest..sen folkan..de var mycket folk och skojsigt..


Idag är jag som en dö sill..har sovit hela dan..känner mig totalt slut i kroppen..suck..imorn bär de av till storstan,har inte varit i Östersund på flera år som de känns..men då ska jag besöka farbror doktorn och såklart ta med mamma på en shoppingrunda..kommer nog inte hem tomhänt iaf..=)


jag är oxå glad för jag kanske har fått ett jobb...tänk och veta vad man får i lön varje månad..underbart..kan jag oxå börja leva som de känns..


nää nu väntar godispåsen..de blev inte så kort inlägg som jag trodde ändå..


/pöss

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards